(P) Cote pentru pariuri EURO 2024

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 15:20
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 15:19

Unul dintre cele mai așteptate evenimente fotbalistice ale anului este cu siguranță Campionatul European de Fotbal 2024 sau EURO 2024. Acesta este organizat de UEFA (Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal) și anul acesta asistăm la cea de-a 17 ediție a întrecerii. Astfel cei care se gândesc la pariuri euro 2024 au deja informații detaliate despre cote la casele de pariuri și pe platformele online.

Țara care va fi gazda evenimentului, ce se va desfășura între 14 iunie și 14 iulie,  este Germania. Aceasta va organiza turneul în zece orașe, pe 10 stadioane emblematice, cunoscute pentru arhitectură și pentru faptul că aici au avut loc alte întreceri fotbalistice memorabile.

La eveniment vor fi prezente 24 de echipe, inclusiv echipa României, care vor face cu siguranță spectacol și vor oferi multe surprize spectatorilor și celor care aleg să pună pariuri pe rezultate meci, diferențe de goluri, rezultate la pauză, primul gol, handicapuri etc.

Ce așteptări sunt pentru Euro 2024?

Evenimentul în sine este unul care va veni cu multe surprize. Fiind vorba despre cele mai valoroase echipe din Europa, orice rezultat este greu de anticipat și pot exista multe neprevăzute și schimbări de situație. Așadar, cei care iubesc sportul, trebuie să se înarmeze cu răbdare, nervi de oțel și multă inspirație în a anticipa faze și situații de meci. 

Un eveniment de asemenea anvergură nu are cum să nu fie prezent, cu o paletă mai largă de cote și pe tabelele agențiilor de pariuri online. Cei interesați vor putea paria acum pe: câștigătorul fiecărui meci dintre cele programate, câștigătorul turneului, pe rezultate meci, pe scorul corect, pe marcatori și primul marcator dintr-un meci, pe faze eliminatorii, ce echipe vor merge mai departe sau vor fi eliminate, pe echipele calificate în optimi, sferturi, semifinale, finală, pariuri pe golgheterul turneului ș.a.

Urmează așadar, în scurtă vreme, un turneu de fotbal foarte important, care va crește cu siguranță numărul de pariuri și valoarea acestora. În cazul în care nu ai deja o platformă online unde să poți consulta cote și să pui rapid pariurile pe care le vrei, îți recomandăm Betfair. 

Acesta este o platformă cu tradiție, licențiată și în țara noastră, ce vine cu cele mai avansate și mai noi opțiuni și servicii de pariere online. Platforma oferă numeroase bonusuri și premii tuturor celor care aleg să-și deschidă un cont și să parieze pe ea. Mereu sunt disponibile oferte și promoții care  vin în ajutorul celor care iubesc pariurile de calitate și simplitatea în a paria.

Euro 2024 va fi un eveniment bine reprezentat, unde vor exista numeroase oportunități și ocazii pentru a paria. Cotele pentru ceea ce este deja planificat ca întreceri, sunt prezente pe site.

În cazul în care cauți și o altă modalitate pentru a-ți petrece timpul, până la marele eveniment fotbalistic programat, te poți distra alegând câteva jocuri de cazinouri online, pe care le găsești și pe această platforma.

Oricare ar fi decizia și preferințele de joc, nu pierde din vedere că acestea se adresează doar celor care au peste 18 ani.

Licenta de organizare a jocurilor de noroc nr. L1160655W000329

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!