Promo

Ce este un Tipster și cu ce se ocupă? (P)

În prezent, există foarte mulţi pariori la noi în ţară, însă din cei mulţi, doar un procent mic reuşesc să aiba şi câştiguri, marea majoritate a acestora pierzând. Ei bine, de ceva timp, şi la noi în ţară au apărut “tipsterii”. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 12:39
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 13:34

Despre ce este un tipster, cu ce se ocupă acesta și cum poți avea și tu acces gratuit la ponturi bune, vom vorbi pe parcursul acestui articol, astfel încât să nu mai existe întrebări şi nelămuriri despre activitatea unui tipster.

Ce este un tipster?

Ca să vorbim în termeni cunoscuţi de oricine, un tipster reprezintă un analist sprotiv, analist care ştie să câştige bani din cunoştinţele pe care acesta le are în materie de sport. Există foarte mulţi tipsteri care îşi oferă gratuit ponturile, pentru ca şi cei ce îl urmăresc să poată câştiga.

Un tipster îşi oferă ponturile în special pentru a creşte în popularitate, dar şi pentru a-i ajuta pe cei aflaţi la început de drum, sau pe cei leneşi, care nu vor să facă o analiză a unui eveniement sportiv. Tocmai de aceea, în prezent există comunităţi de mii, chiar zeci de mii de persoane ce ascultă şi ţin cont de ponturile oferite de un tipster

Atuurile unui tipster

Principalul atuu al unui tipster este acela că singurul lucru pe care acesta îl face este să analizeze şi să se implice total în pariurile sportive, special pentru a câştiga bani, spre deosebire de celelalte persoane ce vad pariurile doar ca pe o activitate recreativă, de divertisment.

Diferenţa dintre pariorii amatori şi cei profesionişti este aceea că pariorii profesionişti aleg să se dedice total pariurile, atât din punct de vedere al timpului investit cât şi din punct de vedere al analizei. Aşadar, principalul atuu al unui tipster este dedicarea.

Însă, pe lângă acestea există şi alte atuuri, precum răbdarea, buna administrare a balanţei sau gândirea limpede, raţională. Un parior profesionist este conştient de faptul că este aproape imposibil să înregistrezi câştiguri pe banda rulantă, tocmai de aceea alege să aibă o cât mai bună administrare a balanţei, alegând să parieze responsabil, fără a-şi epuiza întreaga balanţă într-o zi sau pentru un singur pariu.

Deşi la început mulţi priveau sceptici aşa-zişii “tipsteri”, ei bine, se pare că în timp, in funcţie de câştigurile pe care le înregistrau şi ponturile pe care le ofereau, o bună parte din aceştia au început să se ridice, având comunități de mii sau chiar zeci de mii de like-uri. Tocmai de aceea, este recomandat să apelezi la ponturile tipsterilor profesionişti, vezi Biletu-Zilei.com, şi să nu cumperi vreodată ponturi la pariuri sportive, mai ales de cel mai necunoscuţi.

Nr. licență: Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

Modifică setările cookies