Patru castigate, tot atatea pana la record. Cavendish a obtinut o noua victorie in Le Tour si se apropie de performanta all time al lui Merkx

Patru castigate, tot atatea pana la record. Cavendish a obtinut o noua victorie in Le Tour si se apropie de performanta all time al lui Merkx

Cavendish a obtinut a patra victorie din acest an in Le Tour.

Rutierul britanic Mark Cavendish (Dimension Data) a castigat sambata, la sprint, cea de-a 14-a etapa a Turului ciclist al Frantei, disputata intre Montelimar si Villars-les-Dombes, fiind cronometrat pe distanta de 208,5 km cu timpul de 5h 43 min. 49 sec.(medie orara, 36,4 km). 

Pe locurile urmatoare au sosit, in acelasi timp cu invingatorul, norvegianul Alexander Kristoff (KAT) si slovacul Peter Sagan (TIN). 

Britanicul Chris Froome (Sky) si-a pastrat tricoul galben de lider, fiind urmat in clasamentul general provizoriu de olandezul Bauke Mollema (Trek), la 1 min. 47 sec. si de britanicul Adam Yates (Orica), la 2 min. 45 sec.

Cavendish a castigat 4 din 14 etape in Turul Frantei 2016. Englezul este aproape de a depasi recordul "Canibalului" Eddy Merckx la victorii all time in cel mai important tur ciclist din lume.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT