Cea mai mare GRESEALA de arbitraj din istorie! Englezii trebuie sa isi duca la REMAT singura Cupa Mondiala! IMAGINILE care demonstreaza frauda - VIDEO

Autor: Sport.ro
Marti 20 August 2013, 06:40

	Cea mai mare GRESEALA de arbitraj din istorie! Englezii trebuie sa isi duca la REMAT singura Cupa Mondiala! IMAGINILE care demonstreaza frauda - VIDEO

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Este adevarat! S-a intamplat in 1966, chiar la ei acasa. Englezii au ingropat in istorie cea mai mare greseala de arbitraj si s-au suit pe piedestalul cuvenit campionilor mondiali. Ironic sau nu, de atunci nu au mai castigat nimic. Au fost blestemati de soarta sau doar o coincidenta?

Cea mai mare furaciune din istorie s-a desfasurat in cel mai mare teatru de "razboi" din istoria fotbalului.

Mecca iubitorilor de fotbal, tara in care s-a nascut fotbalul (desi chinezii desenau vase cu meciuri de fotbal de a-ha-haaa), Anglia, a organizat cel mai fastuos campionat din istoria sportului rege, timp de aproape 3 decenii.

Campionatul mondial din Anglia, din 1966, a fost turneul cu cea mai mare medie de audienta la meciuri, fiind intrecut abia in 1994, de turneul final din USA.

Scandalul a inceput inca dinainte sa inceapa competitia. FIFA s-a gandit ca ar fi bine sa ii puna pe africani sa mai joace un tur preliminar, alaturi de fratii din Asia. Prin urmare, 16 nationale din Africa au boicotat turneul. Mai bine, si asa Anglia nu avea ce sa le ia din traista. Ochii lor erau pe Germania de Vest.

Si a venit si marea finala, in care i-au furat pe nemti ca la ei acasa. De fapt, chiar erau la ei acasa :))

Hurst, Peters, Haller si Weber au inscris fiecare cate un gol si marea finala a Cupei Mondiale a mers in prelungiri (scorul era 2-2, adica). 98.000 de oameni asteptau un deznodamant pozitiv pentru echipa lor, deznodamant care a si venit in minutul 101, si in ce fel!

Hurst primeste mingea in spatele unui fundas german, in 6 metri, se intoarce si trage din cadere (E poza de la articol. Prinsa exact in momentul sutului. Misto, nu? E foarte veche). Balonul se duce in transversala si cade cativa centimetri in interiorul terenului ...

Gottfried Dienst, centralul din Elvetia ramane amutit. Oare sa fie acesta momentul in care poate face istorie? Sa fie ACUM momentul in care se va face cea mai mare greseala de arbitraj din istorie? Si cand zic mare, nu ma refer "flagranta". Dienst s-a dus la tusierul din ...Kazahstan, Azerbaidja, Russia, ceva de genul, s-a consultat cu el si a dat gol! A DAT GOL !!!!!!!!!!!!!!

Dienst furat o Cupa Mondiala, in prelungiri! A reusit! A reusit cea mai mare greseala de arbitraj de istorie, decizand de unul singur (sa ne ierte tusierul din Rusia) o finala mondiala!!!

A bagat-o in buzunarul englezilor, blestemandu-i pe viata! Prima si ultima lor Cupa Mondiala, a fost un furt pe fata! Sau, mai degraba, pe linia portii!

Iata si imaginile compromitatoare! V-am zis de la inceput ca am dovezi:

A fost gol? (1075 voturi)
 
Of course not!
47.63%
512 voturi
 
Bullocks! That's not a goal
8.65%
93 voturi
 
Not in a million years, mate!
29.77%
320 voturi
 
Yes, that's a bloody goal! Long live the Queen!
13.95%
150 voturi
Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT