BLESTEMUL numelui Chaplin: "Imi doresc sa fi luat numele mamei mele!" Cariera INCREDIBILA aleasa de nepotul lui Charlie! Vezi cu ce se ocupa:

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Septembrie 2013, 11:30

	BLESTEMUL numelui Chaplin: "Imi doresc sa fi luat numele mamei mele!" Cariera INCREDIBILA aleasa de nepotul lui Charlie! Vezi cu ce se ocupa:

►TRIO pentru RIO: Ibra, Chiriches si Gerrard! Vineri de la 19:00, comentam in direct la Sport.ro: Romania – Ungaria, Irlanda – Suedia (LIVE AICI) si Anglia – Moldova (LIVE AICI)

Charlie Chaplin a fost una dintre marile personalitati ale secolului trecut.

Acesta a lasat in urma numeroase opere de arta, pe micul sau marele ecran, insa si o familie la fel de numeroasa. Charlie a avut in total 24 de nepoti!!!

Unul dintre ei este Tracy Chaplin, care poarta in continuare numele de familie al celebrului actor de comedie, fiind fiul lui Michael Chaplin, fiul cel mai in varsta al lui Charlie, din casatoria acestuia cu Oona O'Neill.

Tracy s-a nascut in 1980 si este una dintre centurile negre in Jiu Jitsu Brazilian ale lui Robin Gracie, si el membru al unei familii celebre in lume, familia Gracie, cea care a dezvoltat si raspandit Jiu Jitsu Brazilian in intreaga lume.

Tracy a ales calea martiala in viata, devenind profesor de BJJ in Elvetia.


Tracy Chaplin, in dreapta

Daca bunicul sau avea deseori scene de lupta in filme, Tracy este "the real deal". Acesta a iesit campion european de BJJ, la centuri mov, in 2005, chiar daca nu este inzestrat cu calitati fizice deosebite.

"Am fost crescut in spiritul de samurai de catre tatal meu, care imi spunea cate o poveste Zen in fiecare seara. Am crescut intr-o ferma din Sud-Vestul Frantei, alaturi de gaini si capre. Am mai practicat yoga si meditatie impreuna cu tatal meu dar m-am indragostit imediat de BJJ", spune Tracy.

In 1999, Tracy se antrena de 2-3 ori pe zi si voia sa cucereasca titluri in sporturile de contact. S-a mutat la Barcelona pentru a se antrena sub Robin Gracie, unul dintre putinii Gracie care antrenau in afara Braziliei la acea ora.

A devenit repede campionul Spaniei la BJJ iar cativa ani mai tarziu a venit si titlul european.

"Daca stau sa ma gandesc, nu a fost usor sa am acest nume, in special de cand sunt in Elvetia. Oamenii ma intreaba mereu daca sunt descendentul lui Charlie iar unii vanzatori chiar imi cer mai mult pe produse, tocmai pentru ca am un nume faimos. Cred ca as fi preferat sa iau numele mamei mele", spune Tracy, care nu a apucat sa isi cunoasca niciodata unchiul, Charlie Chaplin murind in 1977, cu 3 ani inainte sa se nasca el, in Elvetia.


Tracy, in stanga imaginii, luptand la Campionatul European

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Dragnea și-ar putea afla sentința astăzi. Decizia luată de noul procuror DNA
BRAT