Transfer Market

Van Gaal cheltuie 70 mil de euro pe 2 jucatori din Spania. Ce jucator face o nebunie: plateste singur 10 milioane pentru transfer

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Iulie 2015, 19:10
Data actualizarii: Sambata 18 Iulie 2015, 19:15

Manchester United vrea sa isi continue seria super achizitiilor in aceasta vara. Van Gaal a pus ochii pe Pedro, spaniolul care nu mai are loc in atacul Barcelonei odata cu aducerea lui Neymar in urma cu 2 sezoane.

Olandezul vrea sa implementeze sistemul 4-3-3 la Man United in acest sezon iar Pedro ar fi achizitia perfecta, evoluand toata cariera in aceasta formula la Barcelona.

Chiar daca a semnat de curand un nou contract cu Barcelona, Pedro are o clauza de 30 de milioane de euro ce poate fi platita oricand de Man United.

Un alt jucator dorit de Van Gaal din Spania este Otamendi. Fundasul este insa cam scump pentru englezi, Valencia cerand 50 de milioane de euro. Culmea este ca transferul se poate face chiar daca United ofera doar 40 de milioane.

Otamendi este gata sa renunte la bani din propriul salariu pentru ca sa ajunga la United, aproximativ 10 milioane de euro!

Modifică setările cookies