Transfer Market | Se naste o noua forta in provincie: 3 dinamovisti, un stelist si un jucator de la Astra pentru titlu!

Eu sunt Ion Alexandru si va astept la Transfer Market, LIVE de la 11.45 pe Sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014, 11:59
Data actualizarii: Miercuri 21 Mai 2014, 14:36

Planurile arata foarte bine!

FORTA DIN PROVINCIE

Se naste o noua forta in Liga I. 3 jucatori de la Dinamo, unul de la Steaua si unul de la Astra sunt chemati sa se bata pentru titlu in provincie.

Echipa sustinuta de primaria din Craiova si sponsorizata de mai multi oameni de faceri din Oltenia a primit permisiunea de a promova in prima liga si s-a pus pe treaba. Are deja doua transferuri rezolvate: Mitrita si Baluta de la Viitorul sunt deja acontati, dar surprizele continua. Craiolguta il vrea pe olteanul Silviu Lung Junior de la Astra, iar ca varianta de rezerva ar fi dinamovistul Balgradean.

Tot de la Dinamo este dorit capitanul Grigore, dar si 'creierul' Cosmin Matei. Pentru Grigore s-a facut deja o oferta, dar Dinamo a cerut 1 milion de euro. Oltenii au revenit cu o alta varianta: 1,5 milioane pentru cei 3 jucatori importanti ai unui Dinamo aflat in insolventa, deci in mare foame de bani.

Craiolguta vrea si un stelist cu un trecut la Craiova. Prepelita a fost folosit putin de Reghecampf, iar Balint il vrea pentru sezonul viitor. Sunt 5 jucatori cu experienta si nume, jucatori cu care sefii Craiolgutei vor sa atraga simpatia fanilor.

NOU CLUB IN MLS

Se naste o noua echipa in America. Orlando va intra in MLS in ianuarie anul viitor si are ca obiective doi brazilieni de la Milan. Kaka si Robinho au contracte mari pentru ce inseamna Milanului in 2014, dar pentru noul club american Olando City .14 milioane de euro pentru amandoi nu inseamna o suma foarte mare.

Modifică setările cookies