Stanciu poate pleca de la Anderlecht pe o suma COLOSALA! Cati bani cer belgienii dupa ce Man United s-a interesat de un jucator

Stanciu poate pleca de la Anderlecht pe o suma COLOSALA! Cati bani cer belgienii dupa ce Man United s-a interesat de un jucator

Cei de la Anderlecht l-au vandut pe Tielemans pentru 25 de milioane de euro si au stabilit preturi uriase pentru cei mai importanti jucatori.

Anderlecht profita la maxim de parcursul din Europa League, acolo unde au ajuns pana in sferturile competitiei, dar au fost eliminati greu de catre Manchester United. Vedeta Tielemans a ajuns la AS Monaco pentru 25 de milioane de euro, iar belgenii au stabilit preturi uriase pentru alti jucatori care au primit oferte.

Everton, Atletico Madrid (inainte de interdictia la transferuri) si Manchester United s-au interesat de Leander Dendocker, insa cei de la Anderlecht au transmis ca pretul jucatorului de 22 de ani este de 38 de milioane de euro, scrie Het Niewsblad!

Dovada ca Anderlecht tine la pret este si faptul ca Sofiane Hanni, ajuns in 2016 la Anderlecht cu 1.6 milioane de euro, costa acum 25 de milioane de euro. Nicolae Stanciu, cel mai scump jucator adus de Anderlecht, cu 10 milioane de euro, ar putea fi urmatorul mare transfer al celor de la Anderlecht daca va reusi sa devina titular cert la Anderlecht, avand si avantajul varstei, 24 de ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîțu și Arafat, explicații după tragedia de la Victor Babeș: A fost o problemă de creștere bruscă a presiunii
BRAT
Modifică setările cookies