SONDAJ Transfer Market | "Bizonul" lui Dinamo, golgheterul surpriza al Ligii I sau "magicianul" Hamroun, cine e transfer sezonului in Romania?

Ion Alexandru lanseaza ultima provocare a anului. Sondaj Transfer Market: voteaza pentru cea mai inspirata mutare facuta in Romania in 2015.

Spre deosebire de marile campionate ale Europei, unde transferurile se fac pe zeci de milioane, la noi mutarile importante s-au facut fara bani. Toti cei 5 alesi pentru titlul de "transferul anului in Liga I' au venit gratis al echipele lor.

Hora e golgheterul Romaniei. Are 12 goluri in 22 de meciuri la Pandurii dupa ce a fost reprofilat de Edi Iordanesuc.

Stelistul Hamroun n-a marcat la fel de mult, insa a fost mai mereu vioara intai la Steaua. A jucat 19 meciuri si a dat 5 goluri.

"Bizonul" lui Dinamo e marea surpriza a lui Rednic. Gnohere a marcat de 11 ori in 22 de aparitii.

De la Cluj vine un alt marcator surpriza. Cristian Lopez a dat tot 11 goluri si tot in 22 de meciuri.

Cel mai curtat fotbalist al verii, Cernat a ajuns la Viitorul, unde il ajuta pe Gica Hagi in lupta pentru primul trofeu din istoria clubului. La 35 de ani, Cernat are o medie excelenta: 7 goluri in 14 meciuri.

Puteti vota in sondajul www.sport.ro timp de o saptamana. In rubrica Transfer Market de la Ora Exacta in Sport, prezentata de Ion Alexandru, vom analiza cu ajutorul vostru care a fost cel mai reusit transfer.

Transferul anului in Romania (3701 voturi)
 
Jugurtha Hamroun (Steaua)
52.04%
1926 voturi
 
Gnohere (Dinamo)
28.80%
1066 voturi
 
Florin Cernat (Viitorul)
279 voturi
 
Ioan Hora (Pandurii)
262 voturi
 
Cristian Lopez (CFR Cluj)
168 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au copiat studenţii exmatriculaţi de la Drept la toate examenele din prima sesiune
BRAT

Modifică setările cookies