Transfer Market

Eto'o socheaza din nou! Cel mai bine platit fotbalist al lumii ia o decizie bomba, refuzand Inter si Chelsea! Vezi cu cine semneaza:

►Cum poate arata Finala de la Rio? Portugalia - Olanda, miercuri 22:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 August 2013, 12:00
Data actualizarii: Luni 12 August 2013, 12:11

Dupa ce s-a transferat in anul 2011 de la Inter la Anji Mahacikala, cel mai bine platit fotbalist din lume poate fi subiectul unei mutari unice in fotbalul mondial. Fost castigator al UEFA Champions League cu Barcelona sI Inter, Eto'o este aproape de a bifa o noua echipa in CV-ul sau.

Satul de frigul din Rusia,  Eto'o pare a fi tentat de soarele si linistea din Los Angeles si poate ajunge in aceste zile la
echipa LA Galaxy, care isi face un renume in aducerea starurilor, dupa transferulie lui David Beckham si Landon Donovan.

La cei 32 de ani, camerunezul este unul dintre cei mai curtati fotbalisti in momentul de fata, fiind dorit insistent de Mazzarri la Inter, de Mourinho la Chelsea si de Rafa Benitez la Napoli.

Conform Gazzetta dello Sport, fostul jucator al Barcelonei, cotat de transfermarkt, la 22 de milioane de euro, ar urma sa ajunga liber la LA Galaxy, acesta fiind in discutii cu presedintele lui Anji pentru terminarea contractului in valoare de 23,3 de milioane de euro anual.

Daca mutarea se va realiza, Samuel Eto'o va intra in istorie ca fiind primul sportiv care ajunge din Rusia in SUA.


Modifică setările cookies