A fost victima unui accident teribil si isi putea incheia cariera, acum este EROUL Ligii 1! Atacantul care a uimit pe toata lumea a fost la un pas de MOARTE

Autor: Sport.ro
Luni 12 August 2013, 09:57

	A fost victima unui accident teribil si isi putea incheia cariera, acum este EROUL Ligii 1! Atacantul care a uimit pe toata lumea a fost la un pas de MOARTE

►Cum poate arata Finala de la Rio? Portugalia - Olanda, miercuri 22:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Szabolcs Szekely, eroul inceputului de sezon al Ligii 1, putea sa moara acum doi ani, in timpul unui amical, spune chiar el, care a povestit teribila intamplare. Desi a avut dubla fractura craniana, atacantul si-a revenit, iar acum, la 28 de ani, a ajuns sa fie golgeterul Ligii 1, cu 6 reusite din primele 4 etape.

"Era un amical intre Recas, fosta echipa a Timisoarei, si cei din Lugoj. Am sarit la cap, iar un taranus de la aia, fiindca au jucat destul de dur, m-a lovit la cap. Dubla fractura craniana! Partea buna e ca m-a prins lovitura in frunte. Daca era mai in lateral eram dus la ora asta! Nu mai aveam ce vorbi", a declarat Szekely, potrivit editiei tiparite a Gazetei Sporturilor.

La fel ca Petr Cech sau Cristi Chivu, Szekely a purtat o casca de protectie, timp de 7 luni. "Nu ma incomoda, desi aratam ciudat cu ea pe cap pe teren. Am avut ceva emotii la final, apoi, la fotbal, uiti de tot si alergi pe teren. Dupa cateva luni am renuntat la cascheta aia, doctorii mi-au zis ca nu mai risc nimic. Nu am temeri acum, cand joc, sar la cap, ma comport normal. Sunt chestii care se intampla in fotbal, acolo, pe teren, n-am frica de nimeni si de nimic", a mai spus atacantul.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT