Primul transfer soc al iernii la Bayern! Concurent sau inlocuitor pentru Lewandowski? Ce atacant au cumparat bavarezii
22 2017 09:48

Primul transfer soc al iernii la Bayern! Concurent sau inlocuitor pentru Lewandowski? Ce atacant au cumparat bavarezii

Bayern Munchen s-a pus deja pe transferat, desi perioada de mercato nu este oficial deschisa. Bavarezii au cumparat un varf din Bundesliga.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Bayern Munchen a rezolvat achizitionarea atacantului Sandro Wagner, in varsta de 30 de ani, de la Hoffenheim. Presa germana anunta ca afacerea i-a costat pe bavarezi 12 milioane de euro.

Wagner, care a avut o contributie importanta in preliminariile pentru Mondialul din 2018, marcand 5 goluri pentru nationala Germaniei, va reveni dupa 9 ani la Bayern, pe unde a mai trecut la inceputurile carierei.

"Sunt incantata! O calatorie lunga pentru mine s-a sfarsit, ma intorc acasa, la clubul meu! Sunt foarte fericit ca a venit acest moment. Bayern este cel mai mare club din Germania si unul dintre cele mai bune din lume", a spus Wagner, care a mai evoluat la Duisburg, Werder Bremen, Kaiserslautern, Hertha Berlin si Darmstadt.

In acest sezon, Wagner a marcat 4 goluri in 9 meciuri.

In total, atacantul a marcat de 18 ori in 50 de aparitii pentru Hoffenheim.1 comentarii
  • 22 2017
    Dnv Io cred ca acest mini transfer nu poate niciodată sa inlocuiască super vârful polonez poate daca l-ar aduce înapoi pe mario gotze...
”Zona rezidențială” cu condiții mai rele decât la țară. Primarul spune că nu ar da nici măcar 1 leu pe o casă în acest loc
BRAT