Pogba s-a transferat in liga a treia engleza. Fratele lui Paul Pogba :) Unde joaca cei doi frati ai starului din Serie A

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Februarie 2015, 20:02

	Pogba s-a transferat in liga a treia engleza. Fratele lui Paul Pogba :) Unde joaca cei doi frati ai starului din Serie A

"Pogba a semnat oficial un contract cu formatia noastra" - a fost anuntul care i-a innebunit astazi pe fanii unei echipe din liga a treia engleza. Din nefericire pentru ei, nu e vorba de starul lui Juventus, ci de Mathias, fratele mai mare al acestuia :)

Mathias Pogba (24 de ani), fratele mai mare al starului lui Juventus, a ajuns in liga a treia engleza.

Fotbalistul, care a bifat si doua meciuri pentru nationala Guineei, a fost semnat cu micuta echipa Crawley Town, dupa ce a mai trecut in ultimii ani si pe la Wrexham, Crewe si Pescara (Serie B).

Fratele mai mare al vedetei lui Juventus, Mathias va juca la Crawley pana la finalul acestui sezon, formatia urmand sa aiba o optiune de prelungire, in cazul in care acesta va confirma.

Paul si Mathias mai au un frate mai mic. Florentin Pogba joaca si el fotbal la nivel inalt. Acesta evolueaza ca fundas pentru Saint Etienne, in Ligue 1.

Daca Florentin joaca pe postul de fundas, iar Paul e mijlocas, Mathias evolueaza in avanposturi. La Wrexham, acesta a dat 16 goluri in 66 de meciuri, iar la Crewe a marcat de 14 ori in 46 de aparitii.

125 de mii de euro este cota de piata a lui Mathias Pogba

2 milioane de euro valoreaza Florentin

50 de milioane este cota lui Paul Pogba, potrivit siteului de specialitate transfermarkt.de

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies