Transfer Market

O legenda a fotbalului a ramas fara echipa! 10 jucatori care sunt liberi de contract dupa incheierea perioadei de transferuri

Perioada de transferuri din aceasta vara s-a incheiat azi-noapte.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2016, 15:01
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2016, 15:23

Cluburile din Premier League au cheltuit peste 1 miliard de lire in aceasta vara pe transferuri. Cu toate ca s-a incheiat mercato, mai exista posibilitatea ca unele cluburi din Europa sa isi intareasca loturile.

Desi cu siguranta exista un numar mult mai mare, am selectat 10 jucatori cu cota buna care nu si-au gasit inca echipa! Fiecare poate fi inregistrat chiar si dupa 31 august din postura de jucator liber de contract.

Cel mai cunoscut dintre acestia este Miroslav Klose. Legenda fotbalului german, jucatorul care are cele mai multe goluri marcate la Campionatele Mondiale (16) s-a despartit de Lazio in aceasta vara si nu s-a gasit inca echipa!

Iata alti jucatori cunoscuti care pot fi adusi gratuit:
Emmanuel Adebayor (cotat la 2.5mil de euro), Dimitar Berbatov (1 mil de euro), Wes Brown (500.000 de euro), Marouane Chamakh (2mil de euro), Jose Enrique (1.5 mil euro), Mathieu Flamini (4 milioane euro), Junior Hoilett (3.5 mil euro), Raul Meireles (1.25 mil euro), Stephane Sessegnon (3 mil euro).

Modifică setările cookies