Nu a durat mult si a venit si transferul de 100 de milioane de euro. Pe cine plateste Mourinho suma astronomica

Nu a durat mult si a venit si transferul de 100 de milioane de euro. Pe cine plateste Mourinho suma astronomica

Meciul de 10 de la ProTV: Luni, 13 iunie, Belgia - Italia | Marti, 14 iunie, Portugalia - Islanda

Jose Mourinho incepe sa isi faca echipa la Manchester United. Acesta a preluat clubul de la Van Gaal si a inceput campania de transferuri cu fundasul lui Villarreal, Bailly, pe care a platit 35 de milioane de euro.

Acesta a batut palma si cu Ibrahimovic, scrie presa din Anglia, caruia ii va da nu mai putin de 40 de milioane de euro, insa bomba verii vine de la un alt jucator de la PSG. Verratti este tinta lui Mourinho, portughezul urmand sa ofere 100 de milioane de euro, scriu englezii dar si italianii de la Corrierre dello Sport.

Acesta are doar 23 de ani si a fost cumparat de PSG de la Pescara, in 2012, francezii platind 12 milioane de euro pentru el! Daca tranzactia se va realiza, va fi cel mai scump jucator vandut de PSG, club care a investit sute de milioane de euro in echipa de cand a fost preluat de seici, in 2011.

Cel mai scump jucator vandut de PSG in aceasta perioada a fost Sakho, cumparat de Liverpool in urma cu 2 sezoane cu 19 milioane de euro. In rest, niciun jucator vandut nu a depasit 10 milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies