Noua ordine mondiala in fotbal: chinezii vor sa depaseasca Europa si sa ia jucatori de la granzi. Oferta uriasa pentru Dani Alves
9 2016 12:24

Noua ordine mondiala in fotbal: chinezii vor sa depaseasca Europa si sa ia jucatori de la granzi. Oferta uriasa pentru Dani Alves

Citeste si - Noua ordine mondiala: China a cheltuit mai multi bani decat Premier League pe transferuri! Incredibil: liga a II-a chineza, peste Bundesliga la investitii

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

Chinezii se pregatesc pentru o noua revolutie. Spre deosebire de cea din 1949, de aceasta data doar pe plan sportiv. Ce-i drept, insa, la ordinul partidului unic.

China, una dintre cele mai mari puteri mondiale atunci cand vine vorba de armata si economie isi doreste acum sa puna stapanire si pe fotbal. Si are o arma importanta: banii.

Fotbalul din indepartata Asiei ramane unul destul de putin cunoscut europenilor, dar campania de achizitii pe care au facut-o cluburile chineze in aceasta iarna poate schimba situatia.

Chinezii sunt pe cale sa devina noul El Dorado al fotbalului mondial, luandu-le fata arabilor din Emirate, Arabia Saudita ori Qatar. 

De altfel, din China a venit si cel mai scump transfer al iernii - Alex Teixeira ajungand de la Sahtior la Jiangsu Suning in schimbul a 50 de milioane de euro.

Ramires, Jackson Martinez ori Teixeira nu vor ramane singurele megastaruri din superliga chineza. Asta pentru ca bogatii din China au planuri si mai mari pentru viitoarele perioade de transferuri.

Potrivit El Mundo Deportivo, un club din China i-a pus pe masa lui Dani Alves un contract fabulos valabil pe 3 ani. Acestia i-au oferit brazilianului un salariu de 12 milioane de euro anual, asteptand inca un raspuns din partea fundasului de banda dreapta.

Tot in China a ajuns in aceasta iarna si Gervinho, care va imbraca tricoul lui Hebei Fortune FC.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
2 comentarii
  • 9 2016
    zeet Zici China si tragi apa....vai pwula lor aia mica ca a lui sumudica:)))))...
  • 9 2016
    eu Care te ingroapa in bani....da nasol......
  • 9 2016
    fdc chinezii s-au trezit si ei acum ca vor fotbal vai de capul vostru de xerox-uri..sunteti multi si prosti...
Concluziile îngrijorătoare ale FMI după vizita în România. Avertismentul transmis
BRAT