Cifrele COLOSALE ale celui mai scump transfer din istorie: 500 de milioane de euro! Neymar a ajuns la un acord cu PSG
3 2017 09:08

Cifrele COLOSALE ale celui mai scump transfer din istorie: 500 de milioane de euro! Neymar a ajuns la un acord cu PSG

Brazilianul Neymar a fost de acord sa semneze cu francezii de la PSG pe o perioada de 5 ani si este asteptat la Paris in urmatoarele zile.

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Cel mai scump transfer al istoriei a ajuns la final! Conform jurnalistilor de la Sky Sports, Neymar s-a inteles cu PSG pentru un contract pe 5 ani si va ajunge in Paris vineri pentru a semna intelegerea fabuloasa. Toata afacerea pentru a-l aduce pe atacant de la Barcelona ajunge la 500 de milioane de euro, suma ce include salariul acestuia, bonusuri si clauza de reziliere in valoare de 222 de milioane de euro. Neymar va avea un salariu net de 35 de milioane de euro pe an. 

Internationalul brazilian a fost miercuri la clubul catalan impreuna cu tatal sau care ii este si agent. Acestia au transmis clubului ca Neymar este gata sa plece.

Banii pe care francezii ii dau pe Neymar ar fi suficienti cat sa achizitioneze 3 avioane Boeing care costa aproximativ 207 de milioane de euro, un avion privat, produsul intern brut din 6 state, dar si suficiente spaghetti cat sa acopere toata Barcelona. :)

Salariul lui Neymar la PSG

Pe an: 35 de milioane de euro

Pe luna: 2.6 milioane de euro

Pe saptamana: 666.000 de euro

Pe zi: 95.000 de euro

Pe ora: 4.000 de euro3 comentarii
  • 4 2017
    Atl.Bilbao.Dauna.Totala Socant . Teribil . Dezgustător. O treime din planetă servește max o masă pe zi. Omul ăsta are 4000e/h . A auzit cineva de iluminati??? Ce înseamnă asemenea venituri pt o singură ființă?...
  • 3 2017
    Chip O sa dea si el goluri, Ibrahimovic o dat si el, Cavani la fel .... dar UCL si balonul de aur nu o sa il primeasca jucand in Franta......
  • 3 2017
    MISU89 bafta in continuare Neymar !...
BRAT