Real Madrid Roberto Carlos Transfer Market

MUTARE de vis la Real Madrid! Toti fanii s-au gandit la Roberto Carlos cand l-au vazut pe pustiul asta! Coincidenta unica:

Marca anunta ca Real Madrid l-a luat pe noul Roberto Carlos, un nume de legenda care a facut istorie pe Bernabeu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Iulie 2014, 10:24
Data actualizarii: Joi 24 Iulie 2014, 10:30

Abner Felipe Souza de Almeida este noul jucator al celor de la Real Madrid Castilla. El a implinit recent 18 ani si este vazut drept un mare talent.

ROBERTO CARLOS

Realul l-a lasat deocamdata la echipa a doua, acolo unde trebuie sa creasca si sa demonstreze ca are valoare pentru prima echipa.

El a jucat bine pentru nationala U-17 a Braziliei la ultimul campionat mondial de juniori, asa ca a fost remarcat de mai multe cluburi din Europa.

Roma l-a cerut cu insistenta, insa mutarea sa de la Coritiba nu s-a mai facut pentru ca jucatorul s-a accidentat la ligamente.

Revenit pe teren, el s-a transferat la Real Madrid, acolo unde, la un moment dat, are misiunea sa-l inlocuiasca pe Marcelo, pe postul de fundas stanga.

Abner urmeaza scenariul a doi jucatori brazilieni, ambii fundasi stanga la Real: Roberto Carlos (1996-2007) si Marcelo (2007-prezent). El este cotat la 150.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Modifică setările cookies