Transfer Market

Messi are 2 oferte CLARE! "A negociat deja cu doua cluburi" Ce giganti sunt aproape sa faca transferul secolului

Messi are 2 oferte din Anglia iar presa britanica scrie ca a negociat deja cu 2 cluburi.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Octombrie 2015, 11:41
Data actualizarii: Sambata 24 Octombrie 2015, 11:49

City, Manchester United si Chelsea se lupta pentru semnatura lui Lionel Messi. Argentinianul este momentan accidentat si mai dureaza o luna pana revine pe teren insa asta nu ii impiedica pe granzii din Anglia sa intre la negocieri cu jucatorul.

Conform presei din Anglia, doua dintre cele trei echipe i-au facut deja o oferta personala lui Messi, cu un salariu fabulos, peste cele 20 de milioane pe care le castiga la Barcelona intr-un sezon. Chiar daca nu si-a dat acordul, argentinianul vrea sa plece din Spania.

Motivul este unul ce nu are legatura cu fotbalul. Messi este anchetat pentru evaziune fiscala si a fost in centrul unui proces ce a dus la condamnarea la inchisoare a tatalui sau, acesta facand insa recurs la decizie. Messi este acuzat ca a fraudat 4 milioane de euro!

 

Intrebat daca merge in Premier League, Messi nu a spus NU. Acesta a declarat ca se simte bine la Barcelona: "Nu vreau sa privesc asa departe in viitor. Eu traiesc in moment iar acum Barcelona este echipa momentului pentru mine", a spus Messi. Ideea ca acesta a negociat cu echipele din Anglia e intarita si de un jurnalist din Spania:

Modifică setările cookies