Mai lipseste acordul lui Neymar! Ce club plateste clauza de 190 de milioane de euro si ii da salariu 40 de milioane pe an

Mai lipseste acordul lui Neymar! Ce club plateste clauza de 190 de milioane de euro si ii da salariu 40 de milioane pe an

Neymar negociaza cu Barcelona un contract nou, prin care sa castige mai multi bani. Catalanii vor sa scape si de clauza de reziliere de 190 de milioane de euro, ce a devenit accesibila pentru mai multe cluburi bogate din Europa.

Dupa ce Real, City si Man United si-au manifestat intentia de a plati clauza de reziliere, un nou club bogat din Europa vine cu o oferta fabuloasa.

Publicatia Esporte din Brazilia scrie despre oferta facuta de seicul lui PSG. Acesta i-a oferit 40 de milioane de euro pe an lui Neymar, clauza de 190 de milioane de euro fiind una la indemana miliardarului din capitala Frantei.

Tot ce mai lipseste ca transferul sa se faca este acordul lui Neymar, scriu si spaniolii de la Mundodeportivo. Acesta a avut probleme recente cu presa din Spania, care l-au surprins in club pana dimineata, imaginile infuriindu-l pe tatal sau, care a avut o iesire nervoasa la dresa presei la meciul Barcelonei cu Levante.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies