Mutu, la o litera distanta de transferul vietii :) Chelsea a facut o oferta surpriza, Mourinho il vrea pe MUT...O pe Stamford Bridge

Mutu, la o litera distanta de transferul vietii :) Chelsea a facut o oferta surpriza, Mourinho il vrea pe MUT...O pe Stamford Bridge

Chelsea a lansat o oferta surprinzatoare, in valoare de 5.5 milioane de euro, pentru fotbalistul MUTO
Daca pe Mutu il dadea afara in urma cu un deceniu, Mourinho a pus acum ochii pe un fotbalist cu un nume asemanator :)

Chelsea a semnat in luna februarie a acestui an un contract cu Yokohama Rubber, iar acum ar putea cumpara si un fotbalist nipon, scrie publicatia britanica Goal.com

Jurnalistii englezi au aflat ca Chelsea a lansat o oferta de 5.5 milioane de euro pentru atacantul Yoshinori Muto, fotbalist la FC Tokyo.

In varsta de 22 de ani, Muto este si international japonez, bifand pana acum 10 selectii si un gol. Acesta a jucat de 37 de ori pentru FC Tokyo in ultimii doi ani si a inscris de 16 ori.

Oferta a fost trimisa inca din luna martie pe adresa clubului japonez, lucru confirmat de presedintele Naoki Ogane, potrivit Sports Nippon.

"Este adevarat ca Chelsea a facut o oferta pentru Muto. E vorba de o oferta formala, ei vor sa-l achizitioneze din vara pe Yoshinori", a spus Ogane.

De cealalta parte, fotbalistul japonez s-a declarat onorat de oferta primita, dar a spus ca nu s-a decis inca in privinta viitorului sau, in conditiil ein care acesta ar putea sa nu primeasca din primul sezon permisul de munca in Anglia.

Pentru a putea juca inca de la vara in tricoul lui Chelsea, lucru putin probabil si prin prisma lotului pe care il are Mourinho deja la dispozitie, Muto ar fi trebuit sa joace in cel putin 75% din meciurile jucate de nationala Japoniei in ultimii 2 ani.

In Romania, mutarea lui Muto la Chelsea poate aminti de un alt transfer. Adrian Mutu era cel care ajungea in urma cu mai bine de un deceniu pe Stamford Bridge, insa era dat afara dupa doar un sezon de Jose Mourinho, in urma scandalului Cocaina.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vremea devine caniculară în toată țara și va fi depășit pragul critic. Zonele unde vor fi 38 de grade
BRAT
Modifică setările cookies