FABULOS! Belgia e gata sa se bata la Cupa Mondiala! Lotul lor valoreaza mai mult ca al Olandei! Cine vine pe National Arena:

Autor: Sport.ro
Marti 13 Noiembrie 2012, 11:45

	FABULOS! Belgia e gata sa se bata la Cupa Mondiala! Lotul lor valoreaza mai mult ca al Olandei! Cine vine pe National Arena:

TRANSFER MARKET - in fiecare zi de la 11.45 cu Ion Alexandru, LIVE la Sport.ro!

Olanda ne-a dat 4 la Bucuresti, dar acum vine Belgia. O echipa chiar si mai buna decat adversara din preliminariile Cupei Mondiale. De 25 de ani nu se mai intamplase ca belgienii sa fie mai buni ca vecinii lor mai celebri.

"Putem lua titlul Mondial. Trebuie doar sa fim atenti",
este declaratia presedintelui Federatiei belgiene inaintea meciului de la Belgrad. Acolo unde noi am luat o batie istorica cu 5-0. Belgia a castigat cu 3-0!

Acum un an, belgienii ne-au batut cu 2-1 la Liege, dar de atunci s-au intamplat multe. Hazard a ajuns la Chelsea pentru 40 de milioane, portarul Courtois a devenit o vedeta la Atletico Madrid, dar e tot al lui Chelsea, Witsel a fost transferat de Zenit pentru 30 de milioane, iar Vertonghen a ajuns la Tottenham pentru 15 milioane.

In conditiile in care tot lotul de 22 de jucatori ai lui Piturca valoreaza 49 de milioane, echipa lui Marc Wilmots valoreaza 222 de milioane!

Courtois (Atletico) 15
Alderweireld (Ajax )10,
Vermaelen (Arsenal) 18,5
Kompany (City)35
Vertonghen (Tott) 15
De Buyne (Werder) 9
Witsel (Zenit)30
Fellaini (Everton)19
Mertens (PSV) 12
Hazard (Chelsea) 40
Benteke (Aston Villa)9

Chelsea are 5 belgieni: fratii Hazard, De Bruyne, Courtois si Lukaku!

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT