EPIC FAIL pentru Manchester City! S-au dat de gol ca au facut un TRANSFER, dupa care a inceput scandalul! Imaginile interzise:

EPIC FAIL pentru Manchester City! S-au dat de gol ca au facut un TRANSFER, dupa care a inceput scandalul! Imaginile interzise:

City a transferat un jucator, insa a anuntat prea devreme ca l-a luat, ceea ce a pus clubul intr-o situatie nepotrivita.

City l-a dorit de mai multa vreme pe Eliaquim Mangala, de la FC Porto, iar cluburile s-au inteles pana la urma. Francezul a fost filmat in timp ce dadea un interviu pentru site-ul englezilor, insa FC Porto nu anuntase ca mutarea s-a facut, oficial.

PROBLEME

Reactiile nu au intarziat sa apara, portughezii fiind pusi intr-o situatie jenanta. Ei au comunicat celor de la City sa indeparteze de urgenta orice imagine sau inregistrare cu jucatorul pana cand ei nu vor face oficiala mutarea sa la Manchester.

"Am venit aici sa castig titlul, sunt foarte ambitios. Vreau sa cuceresc si Champions League alaturi de noua mea echipa. Sper sa am parte de cat mai multe meciuri la Manchester", a spus Mangala in imaginile care au aparut prea devreme.

Francezul are 23 de ani si juca la Porto inca din 2011. El evolueaza pe postul de fundas central si este vazut ca o varianta si la nationala mare a Frantei, acolo unde a adunat pana acum doar 3 selectii.

Inca o problema pentru el este si o declaratie din luna mai a lui 2014, cand a spus ca stie de interesul cluburilor din Premier League, insa daca va alege, cu siguranta ar vrea la Chelsea, nu la Manchester City.

Interviul a aparut in Telegraph:

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies