Transfer Market

Dragostea dureaza doar un an. Tevez si-a luat adio de la fanii Bocai si este asteptat sa semneze cel mai mare contract din istoria fotbalului

Carlos Tevez a lasat-o pe Juventus in vara lui 2015, dupa ce a jucat finala Ligii Campionilor, pentru a reveni la prima sa dragoste, Boca Juniors. Doar un an a imbracat insa acesta tricoul Bocai. Aseara, Tevez si-a luat la revedere de la fani cu un gol si o plecaciune.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Decembrie 2016, 17:26
Data actualizarii: Luni 19 Decembrie 2016, 17:33

Carlos Tevez este acum asteptat in China pentru a semna cel mai mare contract din istoria fotbalului.

Potrivit publicatiti britanice Daily Mail, Carlitos Tevez a decis sa incerce o noua aventura in strainatate, tentat fiind de salariul de nerefuzat propus de Shanghai Shenhua, echipa pe la care au mai trecut Didier Drogba si Nicolas Anelka.

Boca Juniors a invins-o aseara pe Colon cu 4-1, Tevez trecandu-si si el numele pe tabela de marcaj, la doar o saptamana dupa ce a decis Superclasico-ul cu River Plate.

La finalul partidei, Carlitos si-a luat la revedere de la fani.

Jurnalistii englezi, dar si cei din Argentina, noteaza ca salariul lui Tevez la Shanghai ar urma sa fie unul absolut incredibil: 40 milioane euro pe an. Contractul propus de chinezi este pe doi ani.

Vezi aici golul marcat de Tevez aseara

Cum le-a multumit Carlitos fanilor

Modifică setările cookies