Doua cluburi GIGANT se bat pe Gerard Pique insa nu el decide unde se transfera! "Shakira va avea ultimul cuvant de spus"

Autor: Sport.ro
Vineri 07 Noiembrie 2014, 17:22

	Doua cluburi GIGANT se bat pe Gerard Pique insa nu el decide unde se transfera! "Shakira va avea ultimul cuvant de spus"

Pique este dorit de mai multe cluburi din Anglia, dupa ce Barcelona l-a trecut pe "linie moarta".

Pique este dorit de Mourinho la Chelsea iar ajutorul portughezului ar putea veni de la sotia spaniolului, Shakira. Aceasta doreste ca Pique sa faca o schimbare si sa se mute in capitala Angliei, Londra, mai ales ca fundasul Barcelonei este criticat inclusiv de fani in ultima perioada.

Fundasul Barcelonei a ajuns sa nu mai fie titular, chiar daca nu are probleme medicale, fiind prima data cand i se intampla asta de cand s-a transferat la Barca de la Manchester United, in 2008. Pique a strans pana acum aproape 200 de meciuri in tricoul Barcelonei, cu care a cucerit 4 titluri, 2 cupe, 4 supercupe, 2 Ligi ale Campionilor, o Supercupa a Europei si 2 Mondiale ale cluburilor.

Singura problema in fata transferului este interesul lui Manchester United pentru Pique. Fostul club vrea sa il readuca pe Old Trafford pe spaniol, insa Shakira nu doreste sa locuiasca in Manchester, indemnandu-si sotul sa aleaga Chelsea si implicit Londra.

Pentru transferul lui Pique, Abramovici este dispus sa ofere 30 de milioane de euro, conform Daily Mail.

Ce spun autoritățile române despre pașaportul de vaccinare. Ce beneficii vor avea persoanele vaccinate
BRAT

Modifică setările cookies