Neymar Barcelona PSG Transfer Market

Cifrele monstruoase ale afacerii Neymar: transferul la PSG le-ar scoate seicilor 528 MILIOANE EURO din conturi

Au trecut 24 de ore de la primul anunt soc al presei braziliene: "Neymar a batut palma cu PSG", iar fotbalistul nu a oferit inca o reactie. Acesta a fost asteptat de jurnalisti pe aeroportul din Barcelona, dar a refuzat sa comenteze.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iulie 2017, 17:44
Data actualizarii: Miercuri 19 Iulie 2017, 17:56

Catalanii de la Sport.es au facut si un calcul al transferului lui Neymar la PSG, dupa ce Esporte Interativo a anuntat ca seicii vor achita clauza de reziliere a jucatorului, in valoare de 222 milioane euro.

Conform calculelor acestora, transferul si salariul jucatorului ar urma sa le scoata din conturi seicilor de la PSG suma de 528 milioane euro!

Autoritatile franceze au decis anul trecut sa reduca impozitele pentru salariile mai mari de un milion de euro, insa chiar si asa PSG va trebui sa plateasca destui bani catre bugetul de stat.

Totusi, o veste buna este ca PSG nu va trebui sa mai plateasca TVA si alte taxe, in urma unei decizii luate anul trecut de Guvernul Spaniol.

Neymar ar urma sa incaseze un salariu anual de 30 milioane euro, pentru care PSG va trebui sa plateasca inca pe atat taxe!

Astfel, PSG va achita 222 de milioane clauza de reziliere si alte 306 milioane de euro pentru salariul jucatorului.

Modifică setările cookies