Barca a incercat sa "fure" un transfer celor de la Real Madrid: "Au oferit mai multi bani!" Ce s-a intamplat

Barca a incercat sa "fure" un transfer celor de la Real Madrid: "Au oferit mai multi bani!" Ce s-a intamplat

Agentul lui Vinicius Junior a dat detalii despre transferul pustiului de 16 ani.

Prima mare mutare a acestei veri a fost transferul unui pusti de doar 16 ani - Vinicius Junior va ajunge la Real Madrid dupa ce noua campioana a Spaniei a facut o oferta uriasa, de 45 de milioane de euro.

Cei de la Real planuiesc sa-l lase pe Vinicius la Flamengo pana in iulie 2019 pentru ca apoi sa vina in capitala Spaniei. Vinicius Junior a jucat primul sau meci la seniori luna aceasta.

Inainte sa semneze cu Real, Vinicius Junior a fost dorit si de marea rivala, FC Barcelona. Agentul jucatorului, Frederico Pena, a confirmat acest lucru: "Daca va fi cineva care va primi critici, aceia vor fi cei de la Real Madrid pentru pariul facut.

Ei sunt siguri ca va functiona. Au fost si alte cluburi interesate si au oferit chiar mai multi bani. Barcelona a alcatuit un pachet mai avantajos pentru jucator. Multi considera ca este o nebunie ce a facut Real dar nu au fost singurii implicati. Nu sunt singurii nebuni care erau dispusi sa plateasca pentru calitatea aratata de Vinicius.

Lui Vinicius i-a placut mai mult proiectul lui Real Madrid. Oamenii au impresia ca decizia a fost luata pe considerente financiare dar nu este adevarat" a declarat Pena pentru Globesporte.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies