Astra vinde un jucator la Zagreb chiar in aceasta seara: "Vom negocia la stadion". Transfer pentru un fotbalist dorit si de Steaua

Astra vinde un jucator la Zagreb chiar in aceasta seara: "Vom negocia la stadion". Transfer pentru un fotbalist dorit si de Steaua

►Astra - Dinamo Zagreb este IN DIRECT la Sport.ro, joi, ora 22:00
►Giurgiuvenii vor revansa pentru umilinta suferita in tur, croatii ar vrea sa plece din Romania cu un fotbalist

Astra nu mai are sperante la calificarea in primavara europeana, dar vrea revansa in fata croatilor de la Dinamo Zagreb, cei care au venit in Romania si pentru a lua un fotbalist.

Latovlevici a pierdut echipa la Steaua, iar croatii vor sa profite. Cu toate acestea, mai aproape de un transfer pare un alt fundas de banda - Alex Matel.

Fundas chemat la echipa nationala in ultimii doi ani, Matel a iesit de pe radarul selectionerului Piturca si mai nou a lui Anghel Iordanescu din cauza deciziei lui Ioan Niculae de a-l trimite pe acesta la echipa a doua a Astrei. Matel a refuzat sa isi puna semnatura pe prelungirea contractului, motiv pentru care a fost trimis sa se antreneze alaturi de juniori.

Narcis Raducan, noul presedinte al Astrei, spune ca Alex Matel ar putea parasi in cele din urma Astra, cea mai probabila destinatie fiind Dinamo Zagreb.

"Pot spune cu certitudine ca Alex este aproape de Dinamo Zagreb. Am purtat o discutie extrem de interesanta cu presedintele lor la dineul oficial, de miercuri seara. Am vorbit despre mai multi fotbalisti, dar pentru ca a fost o discutie privata nu are rost sa detaliez acum.

In schimb, am stabilit cu presedintele lor sa vina mai devreme la stadion pentru a vedea ce solutii gasim ca sa-l lasam din iarna pe Alex la ei", a spus Narcis Raducan la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies