Neymar Barcelona PSG Transfer Market

"ACORD TOTAL". ULTIMA ORA: francezii anunta ca Neymar si PSG s-au inteles in toate aspectele si vor apela la o "inginerie"

"Neymar si PSG au batut palma in privinta tuturor detaliilor", anunta cotidianul francez L'Equipe!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iulie 2017, 11:45
Data actualizarii: Joi 27 Iulie 2017, 11:52

Cel mai important cotidian sportiv din Franta anunta "acordul total" intre Neymar si PSG! Fotbalistul brazilian este gata pentru aventura in Ligue 1, dar si pentru salariul fabulos propus de seici: 30 de milioane de euro net pe sezon.

Potrivit L'Equipe, Neymar si PSG s-au inteles in privinta unei "inginerii". Fotbalistul isi va plati clauza de reziliere, dupa ce clubul francez ii va vira banii in conturi.

Pentru a evita problema respectarii fair play-ului financiar, dar si pentru a scapa de plata unor sume foarte mari drept taxe, seicii ii vor vira lui Neymar banii pentru ca brazilianul sa isi achite clauza. Specialistul Thierry Granturco a spus pentru L'Equipe ca suma ar putea fi de 300 de milioane de euro, milioanele "bonus" urmand sa fie achitate Barcei pentru ca formatia catalana sa nu puna alte probleme.

Sport Catalunya aminteste de "modelul Karabatic". PSG l-a transferat pe handbalist de la Barca platind o suma mai mare decat clauza de reziliere. Transferul ar fi trebuit sa coste un milion de euro, insa PSG a platit cu 25% mai mult. Totusi, in privinta lui Neymar este vorba de cu totul alte sume!

Modifică setările cookies