A REFUZAT seicii, apoi i-a spus 'nu' si lui Ferguson! Cota i s-a dublat, iar acum valoreaza de 6 ori mai mult!

A REFUZAT seicii, apoi i-a spus 'nu' si lui Ferguson! Cota i s-a dublat, iar acum valoreaza de 6 ori mai mult!

Raphael Varane este unul dintre cei mai buni tineri jucatori din Europa.

Francezul a povestit in L'Equipe despre cum a ajuns la Real Madrid, in 2011.

A SPUS "NU" DE DOUA ORI!

Acum in varsta de 21 de ani, Varane negocia cu Manchester United la varsta majoratului. Era dorit de Sir Alex Ferguson, iar o asemenea oferta nu se refuza, dupa cum au recunoscut multe dintre starurile pe care le-a consacrat managerul lui United pe Old Trafford.

"Nu am vrut sa vin acolo pentru ca doar il transferasera si pe Phil Jones pe acelasi post si ma gandeam ca nu voi juca. Asa ca le-a spus nu", isi aminteste Varane.

Apoi, el anunta ca era dorit si de PSG, dar seicii doar ajunsesera la Paris, asa ca nu a crezut in proiectul lor: "Nu era asa clar proiectul lor. Cei din Qatar doar ajunsesera la club si totul era foarte vag, asa ca am refuzat", spune francezul.

Lens l-a cedat la Real Madrid, dar jucatorul a ezitat si de aceasta data: "Prima mea reactie cand am aflat de interesul celor de la Real nu a fost 'sigur ca vin'. Din contra, eu am luat decizia in momentul in care am stiut ca antrenorul vrea sa ma aiba in prima echipa la un moment dat", recunoaste Varane.

Fundasul a ajuns la Real Madrid la dorinta lui Jose Mourinho, in vara lui 2011, pentru suma de 10 milioane de euro.

Cand a plecat de la Lens, el era cotat la 4 milioane de euro. Cand a ajuns la Real, in iunie 2011, cota sa a urcat la 8 milioane de euro. Acum valoreaza 25 de milioane, potrivit transfermarkt.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Elena Udrea - 8 ani de închisoare, Ioana Băsescu - 5 ani, în dosarul finanțării ilegale a prezidențialelor din 2009
BRAT

Modifică setările cookies