VIDEO „Sunteți toți niște corupți!” Shapovalov, înfuriat de arbitru, care nu l-a penalizat pe Nadal pentru tragere de timp

Rafael Nadal Australian Open 2022 arbitru de scaun Australian Open 2022 Denis Shapovalov Tenis tragere de timp Tenis „Sunteți toți niște corupți!” Shapovalov, înfuriat de arbitru, care nu l-a penalizat pe Nadal pentru tragerile de timp
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 07:03
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 12:41

Denis Shapovalov a fost dezamăgit de pasivitatea arbitrului de scaun afișată față de comportamentul lui Rafael Nadal. 

UPDATE: Rafael Nadal l-a învins în cinci seturi pe Denis Shapovalov, scor 6-3, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3. Va juca în semifinale împotriva învingătorului partidei dintre Gael Monfils și Matteo Berrettini. 

Tensiuni ridicate în primul sfert de finală jucat pe tabloul masculin al Openului Australian 2022. După ce a pierdut primul set cu 6-3 în favoarea spaniolului Rafael Nadal, canadianul Denis Shapovalov l-a acuzat de corupție pe arbitrul de scaun, Carlos Bernardes.

Revenit pe teren după minutele de odihnă dintre seturi, Denis Shapovalov s-a arătat nemulțumit de lipsa spiritului de prezență afișat de Carlos Bernardes, în condițiile în care cronometrul expirase, dar Rafael Nadal nu era pregătit de reluarea jocului.

Dialogul incredibil dintre Denis Shapovalov și arbitrul de scaun, Carlos Bernardes

„Cronometrul a expirat, dar el nici acum nu e gata să joace. Spune-i! Nu e gata de joc,” s-a plâns Shapovalov arbitrului de scaun. „Nici măcar tu nu ești gata de joc,” i-a replicat Carlos Bernardes

„Cum adică eu nu sunt gata de joc?”, l-a întrebat Denis Shapovalov, intrigat. „Păi stai și vorbești cu mine,” a fost răspunsul acid oferit de oficialul partidei. 

„Sunteți toți niște corupți,” i-a răspuns Shapovalov arbitrului Bernardes, văzând că acesta nu îl avertizează pe Nadal pentru tragere de timp. 

După încheierea primului game, Shapovalov a continuat să comenteze, iar Nadal l-a chemat la fileu, unde cei doi au avut un scurt dialog.

La finalul conversației, Denis Shapovalov a dat impresia că a depășit cu brio frustrarea cauzată de tergiversările apărute din cauza momentelor în care Rafa Nadal s-a plimbat pe teren cu spatele la adversar, întârziind începerea punctelor. 

Nu a fost prima dată în ediția actuală a Openului Australian când un tenismen s-a plâns de arbitrajul brazilianului. În turul secund, Nick Kyrgios a avut o ceartă serioasă cu oficialul sud-american, transmițându-i că nu e nevoie ca acesta să devină vedeta partidei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!