Tenis

Zilele DECISIVE pentru Simona Halep! Poate ajunge in cel mai important moment al carierei! Sansele pentru locul 2 in 2014:

Simona Halep poate deveni locul 2 mondial in WTA Race, clasament facut pentru prestatiile din 2014.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Iunie 2014, 11:59
Data actualizarii: Marti 10 Iunie 2014, 12:03

Ea este in prezent pe locul 3 in WTA, la general, pozitie pe care a ajuns dupa finala pierduta la Roland Garros in fata Mariei Sharapova.

SANSELE

Urmeaza zile decisive pentru Simona Halep, dupa care sportiva din Romania poate ajunge chiar pe un loc 2 mondial. Este vorba despre o clasare pe doi in topul WTA Race, care contorizeaza doar prestatiile din 2014.

Acum, Halep are 3779 de puncte si e tot pe trei, la 61 de lungimi de locul doi, ocupat de Na Li. Simona va participa la turneul de la Hertogenbosch, acolo unde Na Li nu va juca.

Halep o poate depasi pe chinezoaica cu un parcurs pana in sferturile de finala, care i-ar aduce inca 70 de puncte in WTA Race.

Duminica incepe turneul de la Hertogenbosch, acolo unde Simona porneste ca favorita, fiind campioana editiei trecute, cand a invins-o in finala pe blegianca Kirsten Flipkens.

Atat Na Li, cat si Simona Halep vor juca la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, competitie care va avea loc dupa Hertogenbosch.

Modifică setările cookies