„2022, norii tăi au fost grei!” Simona Halep așteaptă un 2023 mai bun: ce făcea românca în urmă cu un an

Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 12:13
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 12:13

Simona Halep este în așteptarea unei anulări a suspendării provizorii primite în circuitele WTA și ITF, în octombrie 2022. 

Simona Halep (31 de ani, 10 WTA) a trecut în noul an rămânân în continuare în top 10 WTA, dar suspendarea din circuitele WTA și ITF o apasă pe jucătoarea din Constanța. 

„2022, norii tăi au fost grei. 2023, adu-mi Soarele, te rog!”, a scris Simona Halep pe Instagram, de Anul Nou, afișându-și starea de spirit și așteptarea unor zile mai bune. 

În urmă cu un an, Simona Halep începea anul cu un titlu în circuitul WTA

Divorțată de Toni Iuruc, testată pozitiv anti-doping și operată la nas, dubla campioană de Grand Slam a României a avut parte de o toamnă nebună, iar clipele de liniște petrecute la Londra, de Crăciun, dar și acasă pot doar să anuleze o parte din toată tevatura resimțită de Simona Halep, atât în viața personală, cât și în circuitul WTA. 

În urmă cu exact un an, Simona Halep se pregătea de startul primei competiții a sezonului 2022, WTA 250 Melbourne Summer Set. Forma bună acumulată de româncă încă din presezon a ajutat-o să câștige întrecerea de la Melbourne. 

Simona Halep avea să își continue parcursul în vara australiană de tenis cu o optime de finală bifată în Openul Australian. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!