"Vreau sa-mi stearga toate victoriile pentru Romania! Mi-e jena! Mi-e rusine!" Anunt INCREDIBIL al lui Ilie Nastase

"Vreau sa-mi stearga toate victoriile pentru Romania! Mi-e jena! Mi-e rusine!" Anunt INCREDIBIL al lui Ilie Nastase

Ilie Nastase a lansat un atac incredibil dupa ce Arenele BNR au ramas fara aviz ISU.

Pentru ca pe terenul central nu se pot organiza meciuri de tenis, Turneul de la Bucuresti va fi tinut pe un teren auxiliar unde vor fi mutate tribune pe durata acestui turneu.

Daca Ion Tiriac a anuntat ca va vinde turneul, urmand ca editia din acest an sa fie ultima, Nastase a avut o reactie extrem de dura.

"Nu ma mai intereseaza. Nici pe mine, nici pe domnul Tiriac. Vreau chiar sa-mi stearga toate victoriile pentru echipa Romaniei. Sa mi le stearga! Sa nu se mai spuna ca am jucat tenis pentru Romania. Nu mai vreau! Maine ma duc la Federatia Internationala, ca sa-mi stearga toate victoriile pentru Romania.

"Mi-e jena sa ma duc acum la turneul care se organizeaza pe terenurile auxiliare, unde eu am invatat tenisul. Mi-e rusine si cred ca nici nu o sa ma duc"

"Nu e normal. La BNR sunt niste oameni care nu inteleg nimic despre sport. Sau nu vor. Vor doar sa se dezbrace in niste izmene mai lungi, de pe timpul cand jucam eu si domnul Tiriac, si sa joace numai ei pe terenurile alea. Nu se poate!", a spus Ilie Nastase la DigiSport.

Citeste si:Ilie Nastase
VIDEO PROTVPLUS.RO

UE impune Belarusului sancţiuni în şapte sectoare economice, în urma deturnării avionului Ryanair
BRAT
Modifică setările cookies