URIAS: Cu cat si-a platit Simona Halep antrenorul pentru formidabilul an 2014! Suma este insa mult sub ce platesc marii campioni!

Autor: Sport.ro
Marti 18 Noiembrie 2014, 20:23

Colaborarea dintre Wim Fisette si Simona Halep a fost extrem de profitabila in 2014.

471.000 de euro este suma pe care Simona Halep i-a platit-o antrenorului Wim Fissette in 2014, scrie ProSport intr-o analiza a sumelor pe care campionii din tenis ii investesc in oamenii care ii conduc spre succes.

Conform sursei citate, Fissette, care a reziliat de curand contractul cu Simona Halep, avea un salariu saptamanal de 3000 de euro, plus un comision de 10% din premiile obtinute de romanca.

Chiar daca pare mare, suma de aproape jumatate de milion de euro primita de antrenorul belgian in 2014 este mult sub cele primite de antrenorii marilor campioni din tenis.

ProSport mai scrie ca Serena Williams l-a platit cu 1,6 milioane de euro pe antrenorul francez Patrick Muratoglu, in timp ce Novak Djokovici are o intelegere de 1.250.000 de euro cu slovacul Marian Vajda.

Simona Halep a vorbit despre despartirea de Wim Fissette in emisiunea "Dupa 20 de ani", de la ProTV.

"Antrenorul trebuie sa te sustina si atunci cand e greu si cand e bine, trebuie sa fie foarte bun pedagog. Conteaza si tactica pe care o vorbesti inainte meciuri si sfaturile atunci cand trebuie sa intri la un meci foarte greu. Trebuie sa te sustina, sa-si dea sfaturi pozitive si sa-ti inteleaga felul de a fi. Sunt destul de pretentioasa ca jucatoare, iar pentru un antrenor e greu sa ma suporte. Anul asta nu prea am vorbit inainte de meci, am facut mai mult singura. Vreau sa lucrez din nou cu un roman, ma simt foarte bine si avem o mentalitate asemanatoare. Strainii au alta metalitate si eu vreau sa am pe cineva care e la fel ca mine", a declarat Simona Halep.

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies