Horia Tecau Jean-Julien Rojer Turneul Campionilor Tenis

TURNEUL CAMPIONILOR | Tecau si Rojer, infrangere in primul meci la Londra! Meci dificil pentru calificarea in semifinale!

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer evolueaza saptamana aceasta la Turneul Campionilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Noiembrie 2019, 16:23
Data actualizarii: Luni 11 Noiembrie 2019, 16:23

UPDATE

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer si-au inceput drumul la Turneul Campionilor cu o infrangere, pierzand in super tie-break in fata campionilor de la Roland Garros, Kevin Krawietz si Andreas Meis.

Partida s-a incheiat scor 6-7, 6-4, 6-10 si a durat 105 minute de joc. Tecau/Rojer au facut un meci solid la prima aparitie in editia 2019 a turneului final, lovind mai multe winnere (17-15) si comitand mai putine greseli nefortate (12-14). Avantajul principal al germanilor s-a regasit la primul serviciu, unde Krawietz si Meis au inregistrat un procentaj de 74% (fata de 66%).

 

Tecau/Rojer sunt obligati sa ii invinga pe Cabal/Farah pentru calificare, capii de serie numarul 1

 

Dupa acest prim meci jucat, Tecau si Rojer au nevoie de doua victorii in grupa Max Mirniy pentru a spera la calificare.

Urmatorii adversari vor fi Herbert/Mahut si Cabal/Farah, ambele fiind echipe castigatoare de turneu de Grand Slam in acest an.

In etapa secunda, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer vor infrunta echipa invinsa din meciul dintre Herbet/Mahut si Cabal/Farah.


Dublul romano-olandez va infrunta echipa germana formata din Kevin Krawietz si Andreas Mies, campioana la Roland Garros in acest an.

Meciul Tecau/Rojer vs. Krawietz/Mies va incepe de la ora 14:00, ora Romaniei si conteaza pentru prima etapa din grupa Max Mirnyi.

Tecau si Rojer, dublul cel mai bine sudat de la aceasta editie a Turneului Campionilor

Fiind parteneri de aproximativ 6 ani deja, Tecau si Rojer formeaza cel mai bine inchegat dublu din tenisul masculin, dupa perechea americana a fratilor Bryan, Bob si Mike.

In intervalul in care au jucat impreuna, Tecau si Rojer au castigat doua titluri de mare slem, la Wimbledon in 2015 si la US Open in 2017, dar si o editie a Turneului Campionilor, in 2015. 

Atunci, Tecau si Rojer ii invingeau in finala pe Florin Mergea si Rohan Bopanna. 

Tecau si Rojer au castigat 20 de trofee ATP, dintre care doua in acest an, la Madrid si la Basel. 

In al doilea meci de dublu al zilei, care va incepe la ora 20:00, Cabal/Farah – campionii columbieni de la Wimbledon si US Open – ii vor avea de partea opusa a fileului pe campionii Australian Open, francezii Herbert/Mahut. 

Tecau si Rojer nu au mai jucat niciodata impotriva dublului Krawietz / Mies. 

Modifică setările cookies