"Trebuie sa ramana fara toate trofeele!" Dupa ce a pierdut contracte de aproape 100 mil euro, Sharapova mai primeste o lovitura

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Martie 2016, 18:13
Data actualizarii: Marti 08 Martie 2016, 20:51

Un fost numar 1 mondial cere ca Maria Sharapova sa piarda si trofeele castigate, daca finalul anchetei in cazul ei va dovedi definitiv ca s-a dopat.

Pentru moment, Maria Sharapova este suspendata din tenis pana la rezolvarea acestui caz, insa sponsorii deja au luat masuri. Nike, TAG Heuer si Porsche nu vor sa o mai sponsorizeze pe rusoaica si si-au intrerupt intelegerile pana la o clarificare a situatiei, lovitura ridicandu-se la 70 de milioane de dolari.

Mai mult, Jennifer Capriati, fosta numar 1 mondial, a criticat-o pe rusoaica si cere ca aceasta sa fie deposetata de trofee.

"Ar trebui deposedata de titlurile castigate, daca totul se adevereste. Care este interesul pentru cineva sa ia un medicament pentru inima, care ajuta la o recuperare mult mai rapida, daca nu are o problema cardiaca?"

"Eu nu am ales sa trisez, orice mi s-a intamplat. Nu am avut o echipa de doctori platiti cu bani multi care sa gaseasca modul de a ocoli regulamentul pana cand stiinta ii prinde", a spus aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!