Tenis

"Tiriac ma injura de fiecare data cand faceam asta!" | Ilie Nastase povesteste cum il teroriza pe Ion Tiriac pentru frica sa de a zbura

Ilie Nastase (74 de ani) a facut dezvaluiri pretioase cu privire la timpul petrecut in tinerete alaturi de Ion Tiriac.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Noiembrie 2020, 16:40
Data actualizarii: Vineri 13 Noiembrie 2020, 16:49

Primul numar 1 ATP al Erei Open a povestit cum a decurs relatia sa cu Ion Tiriac, dezvaluind una dintre marile frici ale fostului tenismen, devenit intre timp miliardar in dolari.

"Cu Ion ma cunosc de 50 de ani. Mergeam prin Statele Unite, dimineata plecam prin New York, Los Angeles, citea tot drumul. In timpul zborului, cand erau turbulente ma lua de mana, lasa orice facea, mie nu imi era frica. Cand aterizam, strigam ca a cazut avionul si speria, incepea sa ma injure," a relatat Ilie Nastase pentru Kanal D, informeaza Fanatik. 


"Acum a ajuns la 81 de ani si se schimba viata, piloteaza avionul, nu ii mai este frica. Plecam in Egipt, aveam conserve la noi, nu aveam bani sa mancam la restaurant. El a inteles treaba asta, a stiut sa combine lucrurile. A devenit primul manager de tenis, ca inainte nu era. El a fost singurul care constientizat ca trebuie sa vina un manager, cineva trebuie sa organizeze turnee," a punctat Nastase. 

"Atunci tenisul nu era profesionist. In 1968 s-a trecut la profesionisti, Open. Atunci au inceput sa existe premiile. Tiriac a fost primul care a organizat turnee de Cupa Davis, cu restaurante si organizare si a ramas cel mai bun organizator. Singurul turneu de Grand Slam l-a cucerit cu mine la Roland Garros si nici acum nu mi-a multumit (rade)," a adaugat Ilie Nastase. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies