Tenis

"Stiu cum e, ca si eu am patit la fel cand am jucat in Romania" Experienta ciudata traita de Simona Halep la Australia Open. VIDEO

Calificata in turul 3 la Australian Open, Simona Halep a povestit dupa meciul de ieri ce inseamna sa joci in fata unei arene pline care tine cu adversara ta.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 09:05
Data actualizarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 09:08

Gajdosova, jucatoarea din Australia, a avut o arena plina in spate in meciul contra Simonei Halep. La conferinta de presa de dupa partida, campioana din Romania a povestit ca astfel de momente o incarca si mai mult:

"Nu a fost usor, pentru ca toata lumea a tinut cu ea, dar si eu am jucat in Romania si a fost acelasi lucru. Inteleg asta. Uneori e bine pentru mine, pentru ca sunt mai concentrata pentru fiecare punct, daca aud cum publicul striga pentru adversara mea. A fost bine pentru mine in acest meci."

"Am jucat mult mai bine acum fata de primul meci, sunt multumita. Sunt mai agresiva, am servit mai bine, eu am dat ritmul, am stat pe bine pe fundul terenului, iar ea a fost puternica, am simtit asta. Dar eu am fost foarte rapida, am deschis bine terenul, am avut unghiul bun si am cautat sa inchid repede punctele", a declarat Simona Halep.

Modifică setările cookies