Sorana Cîrstea, conștientă de drama care o așteaptă după cariera în tenis: „Voi avea probleme mari de sănătate” 

Sorana Cirstea Tenis Romania Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 12:20
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 12:22

Sorana Cîrstea a vorbit în detaliu despre cele trei hernii pe care le poartă cu sine în circuitul WTA. 

Sorana Cîrstea a făcut o dezvăluire incredibilă într-un interviu recent și a admis că, în cel mai probabil caz, va avea probleme mari de sănătate după încheierea carierei de jucătoare profesionistă de tenis.

Pe locul treizeci în ierarhia WTA în momentul de față, sportiva din țara noastră a vorbit despre modul în care și-a continuat parcursul profesional în ciuda celor trei hernii de care suferă: este vorba despre două hernii lombare și una cervicală. 

Sorana Cîrstea: „Sportul de performanță dăunează grav sănătății.”

„Le-am dus. Practic, tu dai ceva la schimb ca să primești ceva. Astea au fost lucrurile pe care a trebuit să le dau pentru a fi aici. 

Știu că după tenis voi avea probleme mari... vom vedea. Însă în ziua de astăzi sunt mult mai multe informații și mă bazez că evoluează medicina.

Se spune că sportul de performanță dăunează grav sănătății. Sportul de agrement e bun pentru sănătate,” a declarat jucătoarea de tenis în podcastul Vreau să știu. 

„Mă bazez că evoluează medicina.”

„Toată viața mea și tot ce am făcut a fost pentru tenis. Mai ales când joci bine, e foarte greu să ai gândul retragerii în minte. Pentru cineva ca mine, dacă aș coborî sub locul 150, aș începe să îmi pun întrebări. 

Dar atât timp cât am fost în elită, niciodată, cu adevărat, nu am vrut să mă las,” a mai spus Sorana Cîrstea în discuția purtată cu jurnalistul Cătălin Oprișan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!