SIMONA HALEP // Mesaj special in miezul noptii: "Nu e trofeul pe care l-am dorit!" Ce a scris Simona
Marti 30 Ianuarie 2018, 09:27

SIMONA HALEP // Mesaj special in miezul noptii: "Nu e trofeul pe care l-am dorit!" Ce a scris Simona

Simona Halep a revenit in tara, dupa infrangerea din finala Australian Open. 

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Simona a ajuns acasa si se recupereaza dupa bataliile dificile din Australia. Jucatoarea romanca a tinut sa le multumeasca organizatorilor de la Melbourne, fanilor si lui Darren Cahill, alaturi de care a ajuns in a doua finala de Grand Slam si a treia din cariera.

"A fost un turneu minunat, e mereu special sa joci o finala de Grand Slam. Nu e trofeul pe care l-am dorit, dar sunt recunoascatoare pentru experienta asta. Mersi D (Darrem Cahill) pentru ca ai fost alaturi de mine in aceasta calatorie minunata. E a doua finala de Grand Slam impreuna, sa speram ca o sa mai am ocazia asta, iar a treia oara sa fie momentul nostru", a scris Halep pe Instagram.


Halep a stat putin ieri in aeroport, desi era asteptata de multi fani si presa.

"Sunt complet epuizata, trebuie sa fac niste teste pentru a vedea cat de grave sunt accidentarile. Caroline (Wozniacki) a jucat foarte bine, merita sa castige. Viata merge inainte, a fost doar un meci de tenis.

Este trist ca n-am castigat, viata merge inainte, sper ca urmatoarea finala de Grand Slam, daca voi mai avea noroc sa ajung in vreuna, sa o castig", a spus ea.
 MJ propune blocarea radiocomunicaţiilor în penitenciare: Nu s-a reuşit eliminarea convorbirilor
BRAT