SIMONA HALEP // "Mama Halep si micuta stea". Fotografia superba postata de Darren Cahill, la care au dat LIKE vedete din lumea tenisului

SIMONA HALEP // "Mama Halep si micuta stea". Fotografia superba postata de Darren Cahill, la care au dat LIKE vedete din lumea tenisului

Simona Halep a revenit astazi la Bucuresti, dupa cele doua saptamani magice de la Australian Open, incheiate, insa, fara trofeu.

Simona Halep s-a despartit pentru moment de antrenorul Darren Cahill, cel care a ramas in tara natala. Ea a revenit in tara alaturi de ceilalti oameni din echipa sa, intre care Andrei Pavel si Teo Cercel.

Inaintea plecarii, Simona, mama ei si restul echipei au facut o plimbare. Darren Cahill a profitat de ocazie si a facut o fotografie speciala. El le-a surprins la brat pe "Mama Halep si micuta stea".

"Cea mai puternica legatura. Mama Halep si micuta stea rock. De neseparat de cand au venit. Imbratisari intregii echipe! Nu am putea fi mai mandri de tine si de performanta ta la Australian Open, Simona", a scris Darren Cahill pe Twitter.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Medicii chinezi: Noul coronavirus nu este "la fel de puternic" ca SARS, dar mai contagios
BRAT