Simona Halep Toni Iuruc Tenis

NEWS ALERT Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la cununia civilă

Simona Halep ar urma să divorțeze de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătoria civilă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Septembrie 2022, 15:37
Data actualizarii: Miercuri 07 Septembrie 2022, 15:40

Cel mai probabil în cursul zilei de joi, Halep și Iuruc ar urma să parafeze actele la notariat pentru despărțire. Cei doi nu vor împărți nimic în urma divorțului, așa cum au stabilit încă de la început, notează ProSport.

Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil anul trecut, mai exact pe 15 septembrie, iar pe 13 noiembrie urmau să aibă cununia religioasă și nunta, la Cazioul din Sinaia, eveniment pentru care au trimis invitații pentru aproximativ 300 de persoane.

Având în vedere situația actuală, evenimentul nu va mai avea loc. Părinții lui Halep au insistat ca cei doi să meargă mai departe, motiv pentru care Simona și Toni Iuruc au fost, în această vară, într-o vacanță în Grecia. 

„Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane.

E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul”, declara Simona Halep, pentru TennisMajors.com, anul trecut.

Modifică setările cookies