Simona Halep, avantajata de noile schimbari din tenis! Darren Cahill e incantat de modificari: "Regula asta o ador!" Ce se va intampla la Australian Open

Simona Halep, avantajata de noile schimbari din tenis! Darren Cahill e incantat de modificari: "Regula asta o ador!" Ce se va intampla la Australian Open

Antrenorul Simonei Halep s-a declarat incantat de schimbarile anuntate oficial.

Organizatorii primului turneu de Grand Slam din 2018, Australian Open, au anuntat oficial marti ca au aprobat o serie de schimbari de regulament pentru turneu. Insa doar una va fi implementata inca de la editia de anul viitor - timpul intre incheierea unui punct si executarea serviciului pentru urmatorul trebuie sa fie de maxim 25 de secunde! Lucru care o avantajeaza pe Simona, fiind cunoscute 'sicanele' unor jucatoare precum Sharapova sau Konta care fac pauze lungi intre puncte.

Incepand cu editia din 2019 vor mai fi implementate 2 schimbari - numarul de favorite la un turneu va fi injumatatit la 16 iar recompensele pentru retragerile anuntate din timp vor fi reduse.

"Avem cateva lucruri bune pentru turneele de Grand Slam din 2019! Treaba cu 16 favorite va crea o rivalitate intre jucatoarele tinere, care se vor intalni mai des! Ador aceasta regula! Recompensa de 50% din premiu pentru o retragere anuntata din timp e prea mica, poate trebuia 80%, dar e un inceput bun. Sunt de acord si cu shot clock-ul de 25 de secunde" a scris Darren Cahill pe Twitter.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

USR PLUS cere demiterea șefilor Administrației Spitalelor și a Spitalului Foișor, după scandalul mutării pacienților
BRAT
Modifică setările cookies