"Simona Halep a facut ceea ce nimeni altcineva nu a fost in stare sa-i faca Serenei". Halep, elogiata dupa duelul epic de azi-noapte. Ce scriu WTA, AP si Reuters

Autor: Sport.ro
Joi 08 Septembrie 2016, 09:19

	"Simona Halep a facut ceea ce nimeni altcineva nu a fost in stare sa-i faca Serenei". Halep, elogiata dupa duelul epic de azi-noapte. Ce scriu WTA, AP si Reuters

"Simona Halep a facut ceea ce nimeni altcineva nu a fost in stare sa faca impotriva Serenei Williams la US Open. Insa chiar si asa, nu a putut opri numarul 1 mondial sa avanseze catre semifinalele de la US Open", scrie in aceasta dimineata agentia Reuters.

Simona Halep este elogiata de presa internationala pentru jocul epic facut in sferturile turneului de la US Open, chiar daca a pierdut duelul in fata Serenei Williams cu 2-6, 6-4, 3-6.

Reuters a mai scris despre Halep: "Bataioasa romanca a reusit sa-i ia Serenei primele break-uri la acest turneu si singurul set pierdut de americanca".

Pe de alta parte, site-ul oficial al WTA a notat: "Serena supravietuieste meciului epic cu Halep", amintind insa ca Halep a reusit doar doua break-uri in fata numarului 1 mondial.

Associated Press scrie: "Impinsa la limita, Williams o elimina pe Halep", intocmai precum cuvintele americancei de la final, care a spus ca a avut parte de un adevarat test.

Serena Williams va juca in semifinalele turneului de la US Open impotriva Karolinei Pliskova, numarul 11 mondial.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies