Simona Halep Serena Williams US Open Tenis

"Simona Halep a facut ceea ce nimeni altcineva nu a fost in stare sa-i faca Serenei". Halep, elogiata dupa duelul epic de azi-noapte. Ce scriu WTA, AP si Reuters

"Simona Halep a facut ceea ce nimeni altcineva nu a fost in stare sa faca impotriva Serenei Williams la US Open. Insa chiar si asa, nu a putut opri numarul 1 mondial sa avanseze catre semifinalele de la US Open", scrie in aceasta dimineata agentia Reuters.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Septembrie 2016, 09:19
Data actualizarii: Joi 08 Septembrie 2016, 09:26

Simona Halep este elogiata de presa internationala pentru jocul epic facut in sferturile turneului de la US Open, chiar daca a pierdut duelul in fata Serenei Williams cu 2-6, 6-4, 3-6.

Reuters a mai scris despre Halep: "Bataioasa romanca a reusit sa-i ia Serenei primele break-uri la acest turneu si singurul set pierdut de americanca".

Pe de alta parte, site-ul oficial al WTA a notat: "Serena supravietuieste meciului epic cu Halep", amintind insa ca Halep a reusit doar doua break-uri in fata numarului 1 mondial.

Associated Press scrie: "Impinsa la limita, Williams o elimina pe Halep", intocmai precum cuvintele americancei de la final, care a spus ca a avut parte de un adevarat test.

Serena Williams va juca in semifinalele turneului de la US Open impotriva Karolinei Pliskova, numarul 11 mondial.

Modifică setările cookies