Se pregateste o mare surpriza? Amenintata cu o suspendare de pana la 4 ani, Sharapova a fost inscrisa la turneul de la Madrid

Maria Sharapova doping Meldonium Turneul de la Madrid Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2016, 16:57
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2016, 17:07

Depistata pozitiv cu Meldonium si suspendata provizoriu de ITF, Maria Sharapova ar putea scapa de pedeapsa. Indiciul care trimite la aceasta idee este dat de faptul ca rusoaica figureaza pe lista participantelor la turneul de la Madrid.

Maria Sharapova a fost suspendata provizoriu de ITF dupa ce a fost depistata pozitiv cu Meldonium, iar o ancheta a inceput. In urma acestui scandal, rusoaica se poate alege cu pana la patru ani de suspendare.

Sau nu se poate alege cu niciun fel de suspendare! Este stirea care circula astazi.

Potrivit Tennis World, rusoaica apare pe lista jucatoarelor inscrise la turneul WTA de la Madrid, care se va disputa in perioada 30 aprilie - 7 mai, pe zgura.

Vestea vine la doar cateva saptamani distanta de la intrarea in vigoare a suspendarii, iar jurnalistii de peste ocean scriu ca aceasta ar putea sti deja verdictul final al ITF.

Alte surse scriu ca rusoaica ar putea fi iertata dupa ce a divulgat mai multe secrete, un articol de regulament ajutand-o in aceasta privinta.

"Un jucator care ofera ajutor substantial va trebui sa faca cunoscute printr-o declaratie scrisa toate informatiile care au legatura cu problema in cauza. Va trebui sa colaboreze 100% in investigatie. Detaliile trebuie sa reprezinte o parte importanta a procesului si trebuie sa fie credibile", spune articolul 10.6.1 din regulamentul WADA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!