Tenis

S-a stabilit! Duelul dintre Simona Halep si presedintele Klaus Iohannis va avea in cele din urma loc! Ce perioada au ales cei doi

Partida demonstrativa dintre Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, si presedintele Klaus Iohannis nu va ramane doar la stadiul de plan. Duelul va avea loc in primavara, dupa cum anunta un apropiat al presedintelui.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Februarie 2015, 08:47
Data actualizarii: Marti 10 Februarie 2015, 09:01

Prezent in weekend la meciul Simonei Halep cu spanioloaica Silvia Soler Espinoza, de la FED Cup, presedintele Iohannis nu este doar un suporter al tenisului, ci si un practicant al sportului alb.

De altfel, Iohannis i-a promis Simonei Halep in luna noiembrie a anului trecut, dupa alegerile prezidentiale, nu doar ca va lua parte la meciurile ei de la FED Cup, ci a tinut sa o provoace chiar la o partida demonstrativa.

Iar intalnirea dintre Simona Halep si presedintele Romaniei nu va ramane doar la stadiul de plan. Reprezentantii celor doua parti au ajuns la un acord, partida urmand sa aiba loc in primavara acestui an, dupa turneul WTA de la Stuttgart.

Marius Vecerdea, antrenorul de tenis al presedintelui Klaus Iohannis, a dezvaluit perioada in care meciul ar urma sa aiba loc.

"Da, in mare parte, s-a stabilit! Meciul anului, cum i se spune deja, va fi la Sibiu. Sambata am dscutat personal despre asta si cu unii, si cu altii. S-a stabilit in jurul datei de 1 mai. mai exact, in saptamana 27 aprolie - 2 mai. Simona va juca in saptamana dinainte la Stuttgart. Am fi vrut sa se joace duminica, 26 aprilie, dar programul se va decala daca Simona va juca finala in Germania. Trebuie sa stabilim o zi in care agendele sa coincida", a spus Marius Vecerdea, citat de sportnews.ro

 
Modifică setările cookies