FOTO Reacția clubului Dinamo după ce Horia Tecău a decis să se retragă din tenis

Horia Tecau Tenis Horia Tecau
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 15:35
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 15:44

Constănţeanul are titluri câştigate la Wimbledon în 2015 şi US Open în 2017, ambele alături de olandezul Jean-Julien Rojer, precum şi trofeul la Turneul Campionilor din 2015, tot alături de Rojer.

Specialist al probei de dublu și unul dintre jucătorii care au dat greutate echipei de Cupa Davis a României, Horia Tecău a fost unul dintre performerii clubului Dinamo.

Tecău era într-o formă fizică foarte bună la 36 de ani, dar a anunțat că se retrage.

"Horia Tecău a anunțat că pune punct carierei sportive după aproape două decade în care ne-a ținut conectați la frumusețea tenisului jucat la cel mai înalt nivel. O carieră superbă, începută cu titlurile de juniori de la Wimbledon și continuată cu alte zeci de trofee și momente memorabile. 

Mulțumim, Horia pentru tot ce ai realizat până acum! Suntem convinși că drumul tău în tenis nu se oprește aici", a fost mesajul celor de la Dinamo, pe pagina de Facebook.

Horia Tecău, vicecampion olimpic şi dublu câştigător de Grand Slam la dublu, şi-a anunţat încheierea carierei profesioniste, joi, la vârsta de 36 de ani, într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.
 
"Multe emoţii curg în acest moment. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit, pentru oamenii pe care i-am întâlnit. Sportul a fost locul meu de joacă, şcoala mea, m-a învăţat să visez, să cred şi să mă perfecţionez în timp. Energia terenului de tenis şi a iubitorilor tenisului m-a oferit o imensă recompensă şi voi păstra acest sentiment pentru totdeauna. Acum a venit timpul să mă bucur de viaţă în alt mod şi să transform toată această energie într-o nouă formă", a anunțat sportivul născut în Constanța.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!