"Putea sa riste mai mult!" CTP, despre singura sansa ca Simona sa o bata pe Serena Williams! Gestul nesportiv al americancei

"Putea sa riste mai mult!" CTP, despre singura sansa ca Simona sa o bata pe Serena Williams! Gestul nesportiv al americancei

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati cu Serena Williams in doua seturi, scor 3-6; 6-7. Cristian Tudor Popescu scrie ca Simona trebuia sa riste mai mult. 

Simona a avut parte de doua saptamani magice, incheiate cu finala pierduta in fata Serenei Williams in doua seturi. Simona a luptat, dar nu a reusit o rapuna pe Serena Williams, care s-a aflat intr-o forma mare. Totusi, Simona putea sa riste mai mult ca sa o puna in dificultate pe Serena, crede Cristian Tudor Popescu, cel care il da ca exemplu pe Roger Federer, invingatorul din finala de la masculin in fata lui Djokovic. 


"Un singur lucru as avea sa-i reprosez Simonei: ca n-a pierdut, eventual, cu 0-6, 1-6.

Ce vreau sa spun? Nimic altceva decat ca nu a atacat destul, nu a riscat mai mult, nu a incercat mai insistent sa preia initiativa. A ales un tip de joc mediu, cu prea multe mingi trimise in zona centrala, de unde Serena a deschis terenul aproape intotdeauna, atacand si inghesuind-o. Nimeni nu putea garanta ca jucand asa, Simona nu ar fi pierdut, poate, mult mai categoric decat 3-6, 6-7, dar, daca mergea, cred ca era singura sansa de a o invinge pe Williams.

Altfel, rezultatul acestei finale de la Cincinnati nu a depins de Simona. Serviciul Serenei Williams a fost de prea multe ori de nereturnat. A facut vreo 15 asi, dar statistica nu numara si semiasii, serviciile, multe spre 200 km/h, care au fortat-o pe Simona sa greseasca returul. in fata acestor lovituri imparabile din faza fixa nu te ajuta nici tehnica, nici tactica, nici vointa.

De cate ori Halep reusea sa echilibreze jocul, prinzand cateva lovituri decisive, Williams apasa pe serviciu si facea si cate 3 puncte consecutiv. Iar atacurile puternice si la risc ale americancei parca au intimidat-o pe Simona.

Imi place Serena, dar, de data asta, jocul ei mi s-a parut cam meschin si primitiv. O surpriza neplacuta, injuratura pe care a slobozit-o cu toata gura, dupa o lovitura excelenta, cros contre pied, a Simonei, care nu merita decat aplauze cu mana pe corzile rachetei.", scrie Cristian Tudor Popescu pe Facebook. 

 

Federer a făcut ce așteptam de la SimonaUn singur lucru aș avea să-i reproșez Simonei: că n-a pierdut, eventual, cu...

Posted by Cristian Tudor Popescu on Sunday, August 23, 2015
VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies