Tenis

Primul antrenor al Simonei vrea sa construiasca Academia de Tenis Simona Halep: "Investitia e minima pentru averea ei"

Simona Halep isi poate deschide propria academie de tenis

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Septembrie 2014, 12:14
Data actualizarii: Sambata 13 Septembrie 2014, 12:47

Primul antrenor al Simonei Halep, Ioan Stan, o roaga pe aceasta sa revitalizeze terenurile pe care s-a antrenat acum aproape 15 ani. Acesta au ajuns in paragina iar antrenorul isi doreste sa construiasca acolo Academia de Tenis Simona Halep.

"Eu am lucrat cu Simona, prin 1998, la Club Castel in Mamaia. In acest moment, acolo este un maidan, o paragina, au crescut otetarii si locul este liber. Au ramas doua terenuri pe carpeta, de care nu a mai avut nimeni grija. Covoarele alea au putrezit de atata apa si zapada, au stat sub frunze si sub gunoaie, gardul aproape ca nu mai exista. E o imagine dezolanta. Mi-a venit ideea si este o provocare pentru familia Halep ca acolo sa se nasca o academie de tenis a Simonei. Chiar am pus pe gard o pancarta pe care am scris Teren de tenis Simona Halep", a spus tehnicianul pentru ziarul Ring.

Primul antrenor al Simonei crede ca investitia in aceasta Academie nu ar depasi o suta de mii de euro, suma infirma pentru fosta sa eleva: "Terenul apartine de Mamaia SA, am vorbit cu doamna directoare si avem sustinere totala. Locul se poate inchiria, concesiona, cumpara. Dansa e dispusa la acest proiect. Nu ma pricep la sume, dar cu 100.000 de euro eu cred ca acest proiect se poate realiza. Ce inseamna banii astia pentru ea? Am marea ambitie ca ideea mea sa prinda o forma alaturi de Simona, pentru ca e locul unde a inceput tenisul, unde a cunoscut atatea si atatea bucurii si de unde va putea pleca la drum in cariera de antrenoare. Sper sa se gandeaca serios la ideea mea, mai ales ca va fi la Bucuresti in aceste zile pentru a asista la meciurile din Cupa Davis", a spus Ioan Stan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!